Bine ati venit la Roca-Art

Cu peste 20 de ani de experiență în industria pietrei, consideram ca afacerea noastră este acum una din cele mai experimentate in materie de piatră naturala. De la concepție până la instalare ne mândrim cu oferirea unui serviciu personalizat pentru toti clientii nostrii.Experienta noastră constă în fabricarea și instalarea tuturor tipurilor de blaturi de bucatarie, seminee, pardoseli, obiecte decorative, cabine de dus , plinte , glafuri , birouri, scari , placări de pereți din marmura granit sau travertin precum si moumente funerare.Lucrăm cu montatori experiementați si cu echipamente de ultimă-generație toate materialele fiind de asemenea prelucrate folosind cele mai noi tehnologii.Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site. Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ.Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul / furnizorul, in niciun fel fata de client. Inainte de a achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si date exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.Marcile , pozele si denumirile comerciale ce apar in paginile web ce apartin acestui domeniu si domeniilor conexe apartin proprietarilor lor de drept.
Furnizorul mentioneza aceste marci (branduri) si denumiri comerciale numai pentru a identifica produsele respective. Furnizorul produselor respecta in totalitate si fara rezerve drepturile de proprietate intelectuala ale titularilor de drept.

Close Menu